Subscribe:

dimecres, 19 de desembre del 2012

Tito tothom està amb tu

Tito Vilanova per desgràcia, després de semblar haver guanyat la seva lluita contra el càncer, avui, dia 19 de desembre els metges confirmen la seva recaiguda de la mateixa malaltia, una extensió del càncer que ja va sofrir fa poc més d'un any, l'extensió de la seva patologia en la glàndula paròtide. L'entrenador del Barça serà ingressat a l'hospital de la Vall d'Hebron aquesta mateixa nit per a sotmetre's a la operació demà mateix. Segons el comunicat mèdic del club, Vilanova se sotmetrà a un tractament de quimioteràpia i radioteràpia que durarà aproximadament unes sis setmanes, depenent de l'evolució del tractament es podrà compatibilitzar amb la seva vida laboral.
A través de diversos mitjans com ara el Twitter, molta gent li ha expressat el seu suport, esportistes de diferents esports com ara Rafa Nadal que és un clar seguidor del Reial Madrid, també alguns jugadors d'aquest mateix club han utilitzat les seves comptes de Twitter per a donar-li el seu suport, a part de la multitud de gent que s'ha volgut sumar a aquest acte. 
Això dóna una visió diferent a les coses, ja que en aquestos moments es quan la salut d'algú es sobreposa als colors o al 'escut al qual aquell representa.

-Marc Torras

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada