Subscribe:

dilluns, 7 de gener del 2013

FIFA ballon d'or 2012

Avui dia 7 de gener de 2013 s'ha celebrat la gala de la pilota d'or a la ciutat suïssa de Zuric en que s'han entregat entre d'altres la pilota d'or al millor jugador del 2012, el premi Puskas al millor gol de l'any passat, el premi a la millor jugadora de la temporada passada i el premi al millor entrenador de l'any passat.
La gala s'ha iniciat amb la presentació de l'onze ideal de l'any passat, ha estat un onze ideal format completament per jugadors de la lliga espanyola, cinc jugadors del Barça, cinc del Reial Madrid, i Radamel Falcao per part de l'Atletic de Madrid. La gala ha continuat amb entregant a Vicente del Bosque el premi al millor entrenador de l'any 2012 per davant de José Mourinho i de Josep Guardiola. El següent premi ha anat dirigit cap a Miroslav Stoch pel millor gol de l'any passat, el premi Puskas. Seguidament s'ha otorgat la pilota d'or femenina dirigida a la jugadora americana Abby Wambach.
L'últim premi i l'estrella d'aquesta gala, ha estat la pilota d'or masculina que, davant de molta expectació ha anat dirigit cap a Lionel Messi per quarta vegada consecutiva, segon en aquest trofeu ha quedat Cristiano Ronaldo seguit d'Andrés Iniesta en tercer lloc.
Lionel Messi ha fet història sent el primer jugador en aconseguir guanyar la quarta pilota d'or consecutiva, cosa que ningú abans havia aconseguit. Un dels gestos més inesperats per part del públic ha estat que tothom s'ha ficat de peu per donar-li el merescut reconeixement al jugador argentí, d'aquesta manera s'ha tancat la gala d'aquest any, esperem disfrutar d'un any 2013 igual d'emocionant que aquest últim.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada